Bespaar met FAX - oplossingen.

                                                                                       Fax to Email

Fax-oplossingen

De fax-oplossingen van Hawebo Telecom zijn een slimme manier om snel en eenvoudig faxen te versturen vanuit een web-applicatie of faxen te ontvangen per e-mail. U kunt uw ontvangen faxen eenvoudig digitaal opslaan en naar wens verder verspreiden.

Naast tijdswinst, bespaart u ook op uw fax supplies zoals toner en papier en op onderhoud van uw faxapparatuur. Ook is privacy beter gewaarborgd doordat de fax direct in een mailbox terechtkomt.

Faxen versturen

Webfax

Fax versturen naar uw relaties of klanten? De Webfax service van Hawebo Telecom is een online oplossing. Met deze faxdienst kunt u snel en eenvoudig een fax versturen vanuit een webbrowser. U ontvangt een verzendrapport van de fax in de vorm van een e-mail op een door u opgegeven e-mailadres. U heeft al een webfax voor maar € 15,00 exclusief BTW per maand.

Faxen ontvangen

Fax-to-email

Wel eens meegemaakt dat uw fax in de verkeerde handen is gevallen? Of ineens spoorloos verdwenen is? Met de fax-to-email service van Hawebo Telecom ontvangt u uw binnenkomende faxen eenvoudig per e-mail. U kunt uw ontvangen faxen eenvoudig digitaal opslaan en naar wens verder verspreiden U heeft al fax-to-email, inclusief een faxnummer, voor maar € 7,50 exclusief BTW per maand.

Voordelen:

* Een snelle en eenvoudige wijze om faxen digitaal te ontvangen en te versturen

* Kostenbesparing op toner, papier, onderhoud, analoge lijnen en aanschaf van het faxapparaat

* Tijdswinst door efficiënter werken

* Ontvangen faxen digitaal doorsturen per e-mail

* Privacy beter gewaarborgd

Voor meer informatie Tel 088-9988000